Hvordan kobler jeg til Crestron TV-skjermen i et konferanserom?

For å koble til datamaskinen til konferanserommets TV-skjerm, må du først påse at TVen er på og er angitt til riktig input. Du vil se skjermen skrus på når du havner på riktig input.

Følg trinnene angitt på TV-skjermen.

Ved inntasting av lenken på skjermen i nettleseren, tast inn http://-adressen eller de numeriske sifrene. For eksempel, hvis du ser http://t123 (10.31.200.100) på skjermen, skal du taste inn enten http://t123 eller 10.31.200.100 i nettleservinduet.

I visse tilfeller vil en egen kabel være nyttig for å koble til TV'en. Medlemmer oppmuntres også til å ta med sine egne HDMI-kabler for å koble til fra den bærbare PCen til skjermen.

Merk: Crestron-systemet støtter ikke tilkobling av nettbrett eller smarttelefoner.