Solstice Pod-veiledning

EKSISTERENDE BRUKERE – OPPDATERINGER FOR DIN SOLSTICE-APP

Vi har gjort noen endringer som vil forbedre din opplevelse av Solstice-appen. Etter en rask oppdatering skal appen nå automatisk oppdage Solstice Pod-enheter i bygningen, uansett hvor du er i verden – det er ikke nødvendig å angi en IP-adresse for å dele skjermbildet ditt.

Hvis du allerede har lastet ned og installert Solstice-appen, må du foreta en rask endring for å dra nytte av disse oppdateringene. Åpne appen og klikk på «Innstillinger»:

Om nødvendig endrer du adressen i feltet «Solstice Discovery Service Address» i samsvar med posisjonen din i denne tabellen:

USA og Canada sds.wework.com
Europa og Israel emea.sds.wework.com
Latin-Amerika latam.sds.wework.com

Etter noen sekunder oppdateres appen og den viser deg en liste over tilgjengelige Solstice Pods. For å koble til, velg den Pod du ønsker å bruke, og angi den 4-sifrede skjermkoden.

NYE BRUKERE – LAST NED SOLSTICE-APPEN

For å laste ned Solstice-appen med riktig adresse for oppdagelse, åpne en ny nettleserfane og skriv inn IP-adressen som du finner nede til høyre på TV-skjermen.

Klikk på «Get the App & Join» for å laste ned Solstice-appen. Når installasjonen er ferdig, vil du automatisk kobles til Solstice Pod-en; alt du trenger å gjøre for å begynne å dele, er å angi den 4-sifrede skjermkoden du ser på TV-skjermen.

Mobilapper er også tilgjengelige på iPhone og Android App Store! Med mobilappen kan du dele hele telefonskjermen eller skjermen til nettbrettet og dra nytte av flere kule funksjoner som kommer snart. Når du har installert mobilappen, må du huske å justere feltet «Solstice Discovery Service Address» i henhold til instruksjonene ovenfor.

For informasjon om bruk av klientapplikasjonen, se brukerhåndboken:

Solstice Pod - Brukerhåndbok