Hvordan kan jeg koble til og dele trådløst til et Solstice TV-panel i et konferanserom?

Oversikt

The Solstice Pod fra Mersive er en trådløs skjermdelingsapplikasjon som tillater trådløs skjermdeling- og samarbeid. Opptil fire brukere kan koble til en enkelt Solstice Pod og dele innhold fra sin Windows eller Mac PC, eller alle Android eller iOS-baserte mobile enheter. En engangsinstallasjon av Solstice-klienten er alt som kreves for å dele til et WeWork-konferanserom med en Solstice Pod installert.

I denne veiledningen bruker vi ordet "display" om Solstice Pod og "skjerm" for å representere hva det speiles til (enten på TV eller projektor).

Nedlasting og installasjon

Last ned og installér Solstice Pod-klienten her:

LAST NED HER

Når installert:

• Åpne klient-applikasjonen
  • Når forespurt, oppgi navnet ditt

Kobler til display

Med applikasjonen åpen:

• Du bør se en liste over alle Solstice Pods på det globale WeWork-nettverket som standard

• Du kan begrense listen ved å klikke på "tags" øverst til høyre, og filtrere for landet ditt, by og/eller WeWork-lokasjon

• Du kan også klikke på søkefeltet til høyre for emneknaggene, og søke etter skjermen din med navn

• Klikk på skjermen din når du finner den, og skriv inn skjermnøkkelen (passord med fire tegn som vises nederst til venstre på skjermen)
  • Klikk "Ok"

• Du skal nå være koblet til displayet
  • Et ikon vil vises i nedre hjørne av displayet, som representerer at hver bruker er tilkoblet

Dele innhold til displayet

• Klikk på "Skrivebord" under "Del noe" for å begynne å speile skrivebordet til skjermen

• Klientvinduet vil endres til å vise at innhold deles

Hvis du vil dele lyd:

• Klikk på bryteren ved siden av "Lyd fra skrivebord" og påse at skjermens høyttalere er skrudd opp
    • Merk at Mac-brukere vil bli bedt om å installere en audiodriver - når denne er installert, må du kanskje starte klienten på nytt for å starte lydstreaming
  • Ved streaming av lyd kan du kontrollere volumet rett fra datamaskinen

For å stoppe deling:

• Fra "Del"-fanen, velg "Stopp deling av skrivebord"
  • Du vil fortsatt være koblet til Solstice Pod-en, sånn at du raskt kan starte delingen igjen om nødvendig
    Pod-en

For å koble fra:

• Alle brukere kan stoppe deling
  • Klikk "Koble fra"-knappen øverst til høyre for å avslutte økten.
  • Dette vil fjerne alle innlegg, logge alle brukere ut av økten og endre Skjermnøkkelen for neste økt.

Tilpassede innstillinger

• Velg "Innstillinger"-fanen under "Kontroll" nederst til venstre på Solstice-klienten
  • Dette lar deg angi brukerspesifikke preferanser

Herfra kan du endre følgende:

• Hyppigheten av skjermvarslinger fra klienten
  • Endre skjermnavnet (som det vises på skjermen, og for bukere som også er tilkoblet poden)
  • Sett lyd til å deles automatisk når du speiler
  • Sett appen til å automatisk søke etter oppdateringer ved oppstart

Merk at Solstice katalogadressen er forhåndskonfigurert av WeWork for å enkelt identifisere visningen og bør ikke endres.

"Møte"-fanen under "Kontroll" inneholder visse valg som er forhåndskonfigurert av WeWork for å sikre en konsekvent opplevelse på tvers av konferanserom. Disse kan ikke endres av brukeren.

Dele med flere brukere

Flere brukere eller klientenheter kan være tilkoblet poden samtidig!

Ved tilkobling før innhold er delt, vil skjermnøkkelen vanligvis vises i midten av skjermen.

Hvis innhold allerede er delt, vil skjermnøkkelen vises kort nederst i venstre hjørne etter du har valgt visningen din og blitt bedt om å taste inn skjermnøkkelen.

Mens flere brukere er tilkoblet:

• Klikk på "Layout"-fanen til venstre for å vise hvordan innhold vises på skjermen
  • Klikk og dra en del for å flytte om på hvordan innholdet ser ut på skjermen
  • Ved å dra en del til venstre skjules den fra visningen, men fjerner den ikke fra økten slik at den kan hentes frem når som helst

• Ved å klikke på menyen med tre prikker nederst til venstre, får du muligheten til å fjerne eller hente tilbake innhold, og du kan velge om innholdet automatisk skal justeres til et rutenett (dette valget er som standard på)

• Ved å holde musepekeren over meeples'ene langs bunnen vil du se hvilken bruker de representerer og hvor mange poster de har delt I denne sesjonen.
  • Ved å klikke på en brukers meeple vil du få mulighet til å vise, gjemme eller slette alle poster fra den brukeren.

Deling med iOS

• Last ned og installer Solstice-appen fra Apple App Store ved å bruke lenken øverst på denne siden
  • Skriv inn navnet ditt
  • Trykk på Innstillinger-hjulet og skriv inn sds.wework.com i Generelt-fanen i "Solstice Discovery Service Address"-feltet.

• Du kan bruke emneknagger til å filtrere skjermer, eller søke etter skjermen din
  • Velg en skjerm fra listen over oppdagede skjermer
  • Tast deretter inn skjermnøkkelen

image8.png image9.png image11.png

• Ved å trykke på "Speil skjerm" i Solstice-appen vil den be deg om å skru på Airplay og koble til skjermen
  • Følg anvisningene for å koble til. Du kan måtte taste inn skjermnøkkelen som Airplay-passordet

image14.png image17.png image18.png

• Du kan trykke "Stopp speiling av skjerm" eller "Stopp deling av alle" for å stoppe deling til visningen mens du er tilkoblet (slik at du kan begynne å dele igjen uten å oppgi skjermnøkkelen en gang til)
  • For å avslutte økten, trykk på "Koble fra" øverst i høyre hjørne, og pass på å skru av Airplay skjermspeiling

Deling med Android

• Last ned og installer Solstice-appen for Google Play Store ved å bruke lenken øverst på denne siden
  • Skriv inn navnet ditt
  • Trykk på Innstillinger-hjulet og skriv inn sds.wework.com i Generelt-fanen i "Solstice Discovery Service Address"-feltet.
  • Du kan bruke emneknagger til å filtrere skjermer, eller søke etter skjermen din
  • Velg en skjerm fra listen over oppdagede skjermer
  • Tast deretter inn skjermnøkkelen

image16.png sds_android.png image1.png

• Ved å trykke på Speil skjerm, kan Android gi deg en advarsel om at alt på telefonskjermen vil speiles.

image12.png image22.png

• Mens du speiler til skjermen, vil knappen i appens hovedvindu endres til "Stopp speiling av skjerm" og telefonens skjerm vil vises i "Kontroll"-menyen i appen (og i "Kontroll"-menyen til andre som er tilkoblet økten)

image7.png image20.png

• Du kan trykke "Stopp speiling av skjerm" eller "Stopp deling av alle" for å stoppe deling til visningen mens du er tilkoblet (slik at du kan begynne å dele igjen uten å oppgi skjermnøkkelen en gang til)
  • For å avslutte økten, klikk "Koble fra" øverst i høyre hjørne.