Et annet medlem har lagt ut noe tvilsomt eller kommet med en tvilsom kommentar. Hvordan rapporterer jeg dette problemet?

Gå gjennom våre retningslinjer for brukerfellesskapet – disse er her for å sørge for at WeWork-medlemmene føler seg trygge og støttet. Hvis du ser at noen bryter retningslinjene for brukerfellesskapet ved å legge ut noe som er ulovlig, støtende, nettsøppel eller av tvilsom art, kan du rapportere saken ved å klikke på "rapporter innlegg" under v-menyen på et innlegg, en melding, en brukerprofil eller en bedriftsprofil. Vi har et dedikert team som går gjennom alt rapportert innhold, og som holder rapporten din anonym for andre medlemmer.