Hoe verwijder ik een afdruktaak uit de PaperCut-wachtrij?

Als je de interface op een van onze printers gebruikt:

1. Log in met je PaperCut-inloggegevens
  2. Tik op de knop Print Release (Vrijgeven voor afdrukken)
  3. Vink het vakje aan naast de taak die je wilt verwijderen
  4. Tik in de rechteronderhoek op Delete (Verwijderen)

Hiermee wordt de taak verwijderd uit de PaperCut-wachtrij en van al het WeWork-apparatuur.

Als je de interface op de PaperCut-website gebruikt:

1. Klik met de rechtermuisknop op het PaperCut-pictogram in de knoppenbalk op een Mac (in de werkbalk op een pc)
  2. Klik op Details papercut_web_1.png
  3. Log in met je PaperCut-inloggegevens
  4. Klik op Jobs Pending Release (Taken in afwachting van vrijgeving)
  5. Zoek de taak die je wilt annuleren en klik op Delete (Verwijderen)

Hiermee wordt de taak verwijderd uit de PaperCut-wachtrij en van al het WeWork-apparatuur.