Hoe kan ik een bedrijf aanbevelen om WeWork-lid te worden en wat zijn de voordelen?

WeWork Refer is ons aanbevelingsprogramma voor leden. Als lid van WeWork kun je inloggen bij de WeWork Refer-app met je huidige members.wework.com -inloggegevens en meteen beginnen leden aan te bevelen voor onze werkplekken.

Aantal desks

Voordeel voor nieuw lid

Aanbeveler krijgt

Geschonken aan goed doel

1-3

1 gratis maand voor elke overeenkomst van 12 maanden

$ 500

Ter ere van onze groeiende gemeenschap heeft WeWork een donatie gedaan aan The Nature Conservancy — zo beschermen we het milieu op de plekken waar wij wonen, werken en spelen.

4-10

1 gratis maand voor elke overeenkomst van 12 maanden

$ 2.000

11+

1 gratis maand voor elke overeenkomst van 12 maanden

$ 5.000

Voor meer informatie ga je direct naar onze aanbevelingsportal op https://www.wework.com/refer