Hoe kan ik een bedrijf aanbevelen om WeWork-lid te worden en wat zijn de voordelen?

WeWork Refer is ons lucratieve aanbevelingsprogramma voor leden. Elk WeWork-lid kan met zijn of haar huidige inloggegevens voor members.wework.com inloggen op de WeWork Refer-app en potentiële leden aanbevelen voor onze werkruimtes. Leden kunnen maximaal een jaar lang 10% verdienen van de maandelijkse WeWork-contributie van het nieuwe lid dat ze aanbrengen. Dit bedrag wordt rechtstreeks naar hun persoonlijke bankrekening overgemaakt. Leden kunnen potentiële leden ook per e-mail aanbevelen: referrals@wework.com.

Hieronder staat een directe link naar het aanbevelingsportaal: https://refer.wework.com/app/refer