Hoe stel ik mijn telefoon in na ontvangst ervan?

Als een lid een telefoon via WeWork huurt, is die na het aansluiten op een Ethernet-poort direct klaar voor gebruik. Leden die hun eigen telefoon meebrengen, moeten in samenwerking met hun provider de telefoon kalibreren voor ons netwerk. Als de leverancier van de telefoon niet in staat is de telefoon met ons netwerk te verbinden, open dan een ondersteuningsticket met de relevante informatie (bedrijfsnaam, telefoonnummer, telefoonmodel en kantoornummer). Het WeWork-team zal dan proberen te helpen met de installatie en de configuratie.