Hoeveel kost afdrukken?

De maandelijkse contributie van elk bedrijf met een eigen bureau of privékantoor is inclusief 120 zwart-witafdrukken en 20 kleurenafdrukken per bureau per maand. Deze afdrukken worden bij elkaar opgeteld en kunnen door elk lid van het bedrijf gebruikt worden.

Als je meer afdrukken maakt dan het aantal afdrukken dat bij je lidmaatschap is inbegrepen, bedragen de kosten daarvan $ 0,08 per extra zwart-witpagina en $ 0,40 per kleurenpagina. Deze kosten worden aan het eind van de maand aan je factuur toegevoegd.

Volg onderstaande stappen om te zien hoeveel afdrukken je bedrijf heeft gebruikt:

1. Open de PaperCut-client.
  2. Log in met de inloggegevens van je bedrijf voor afdrukken.
  3. Klik op 'Recent print jobs' (recente afdruktaken).

Je kunt de lijst filteren zodat alleen de afdrukken van de huidige maand worden weergegeven. PaperCut laat je niet je kosten zien, maar geeft alleen het aantal zwart-wit- en kleurenafdrukken weer. De kosten zijn te zien op je maandelijkse factuur.