Is mijn kantoor voorzien van telefoons?

Telefoonservice is een optionele, betaalde service van WeWork en onze telecompartners, beschikbaar voor leden met eigen bureaus en privékantoren. Telefoons kunnen worden besteld via de online dienstenwinkel van WeWork (store.wework.com). Het contract loopt per maand en is een forfaitair bedrag dat per markt kan verschillen.

Bekijk de lijst met beschikbare telefoonopties hier: https://store.wework.com/office-needsonder 'Telecom'.

Als je een eigen telefoontoestel en hardware hebt, kan het technologieteam voor leden je helpen bij het configureren van je telefoonlijn. Voor deze service moet je een ondersteuningsverzoek indienen. In deze gevallen moet je zelf contact opnemen met je telefoonaanbieder voor eventuele technische ondersteuning.