Wat is het wifi-beleid van WeWork? Hoe snel is het internet in het gebouw?

Het beveiligde wifi-netwerk van WeWork biedt de snelste wifi. Maar dit netwerk heeft een beperkte bandbreedte. Daarom dienen niet-leden en gasten het openbare wifi-netwerk genaamd 'WeWork Guest' te gebruiken.

De wifi-snelheid varieert per locatie, maar kan oplopen tot 300 MB/seconde. De snelheid van het kabelinternet kan ook variëren, maar deze kan oplopen tot wel 1000 MB/seconde.