Wat moet ik dan als mijn ethernet-poorten of internet het niet meer doen?

Als je ethernet-poort of internet het niet meer doet, controleer dan eerst of je computer verbonden is met het juiste wifi-netwerk of, als je kabelinternet gebruikt, of de kabel goed is aangesloten op het stopcontact. Als het probleem zich nog steeds voordoet, dien dan een ondersteuningsticket in en ons IT-team zal je verder helpen.