Hoe maak ik verbinding met de Crestron (tv-scherm in vergaderruimtes)?

Om verbinding te maken met de Crestron, moet je verbinding maken met het wifi-netwerk van WeWork en de URL of het IP-adres in de linkerbovenhoek van het Crestron-scherm invoeren in je browser. Daarna moet je de AirMedia-client op je computer downloaden en installeren. Wanneer daarom gevraagd wordt, moet je de viercijferige code in de rechterbovenhoek van het tv-scherm invoeren in de AirMedia-client. Als je klaar bent met het gebruik van het scherm, sluit de AirMedia-client dan af zodat je scherm de verbinding verbreekt met het scherm in de vergaderruimte.