Hoe werkt het systeem van WeWork voor het openen van ondersteuningstickets?

Leden kunnen ondersteuningstickets voor WeWork openen door in de mobiele WeWork-app op 'Ondersteuning' te drukken of in het Ledennetwerk (https://members.wework.com/) op 'Contact' te klikken. WeWork gebruikt een klantenservice- en ticketplatform in de cloud waarmee grote hoeveelheden verzoeken van leden snel en efficiënt beheerd, gevolgd en verantwoord kunnen worden. Het openen van een ticket is de gemakkelijkste manier om ondersteuning te krijgen en ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost.

Nadat WeWork heeft gereageerd op het ondersteuningsverzoek, wordt leden gevraagd om aan te geven of dat een goede of slechte ervaring was. We raden alle leden aan tickets te beoordelen om ons te helpen onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.