Hoe stel ik mijn wachtwoord van het Ledennetwerk opnieuw in?

Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen via de browser op je computer door de volgende stappen te volgen:

Ga naar members.wework.com/login en klik op 'Wachtwoord vergeten' of klik hier. Er worden instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoorden verstuurd naar het e-mailadres dat we van je in ons systeem hebben. Als je geen e-mail ontvangt, open je een ondersteuningsticket, zodat het WeWork-team je verder kan helpen.

Je kunt je wachtwoord ook bewerken door in te loggen op members.wework.com, naar je persoonlijke profielpagina te gaan, op 'Je profiel bewerken' te klikken en vervolgens op 'Wachtwoord wijzigen'.

Of je kunt je wachtwoord opnieuw instellen via de mobiele WeWork-app, door de volgende stappen te volgen:

Open de mobiele app en tik op de inlogpagina op 'Wachtwoord vergeten'. Er worden instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoorden verstuurd naar het e-mailadres dat we van je in ons systeem hebben. Als je geen e-mail ontvangt, open je een ondersteuningsticket, zodat het WeWork-team je verder kan helpen.