Ik ben ingelogd in het Ledennetwerk, maar ik loop tegen problemen aan en krijg foutmeldingen. Hoe komt dat?

Krijg je foutmeldingen? Misschien gebruik je webbrowsers of apparaten die niet ondersteund worden.

Het Ledennetwerk biedt ondersteuning voor Safari, Chrome en Firefox. Er is op dit moment geen ondersteuning voor Internet Explorer.

De WeWork-app werkt met de meest actuele besturingssystemen voor mobiele Android- en iOS-apparaten. Er is momenteel geen WeWork-app voor telefoons met Windows.