Ik heb geen toegang tot de Accountmanager. Waarom niet?

Alleen het primaire lid van het bedrijf heeft toegang tot de Accountmanager om facturen te bekijken, teamleden te beheren en betalingsgegevens te bewerken. We raden je aan Chrome te gebruiken en deze eenvoudige stappen te volgen:

1) Open Chrome.

2) Tik op het menupictogram (de drie stipjes) in de rechterbovenhoek van het scherm.Screen_Shot_2020-02-05_at_4.57.21_PM.png

3) Tik op 'Meer hulpmiddelen'.

4) Tik op 'Geschiedenis', en vervolgens op 'Browsegegevens wissen'.

5) Schakel onder 'Browsegegevens wissen' de selectievakjes in voor Cookies en sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in cache.

6) Gebruik het menu bovenaan om de hoeveelheid gegevens te selecteren die je wilt verwijderen.

7) Tik op 'Browsegegevens wissen'.

Je kunt ook een nieuw tabblad openen in incognitomodus en inloggen op members.wework.com/login

Windows-, Linux- of Chrome-besturingssysteem: druk op Ctrl + Shift + n.

Mac: druk op ⌘ + Shift + n.

Als dit niet werkt, verstuur dan een verzoek om ondersteuning en een lid van het WeWork-team zal je helpen.