Ik kom buiten kantoortijden mijn gebouw/kantoor niet in. Wat moet ik doen?

Als je een eigen bureau of fysiek kantoor hebt in een gebouw, zou je sleutelkaart je 24 uur per dag toegang moeten bieden tot dat gebouw.

Als je geen eigen bureau of fysiek kantoor hebt, heb je toegang tot het gebouw op de tijden die worden vermeld in de Gebouwgids.

Wanneer je buiten kantoortijden niet je gebouw of kantoor in komt, kun je per e-mail contact opnemen met je Gemeenschapsteam ([BUILDING_NAME]@wework.com). Je Gemeenschapsteam zal zijn best doen om snel te reageren. Je kunt het e-mailadres van je gebouw op de volgende plaatsen vinden:

Via een browser op de computer:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Klik op 'Gebouwdiensten' in het menu links
  3. Klik op 'Gebouwgids'
  4. Je vindt de contactgegevens aan de rechterkant van het scherm onder 'Nuttige informatie'.

2. Tik op het tabblad 'Mijn locatie'
  3. Tik op 'Gebouwgids'
  4. Tik op 'Nuttige informatie'

Vanuit de mobiele Android-app:

2. Tik op het menupictogram (drie horizontale lijntjes) in de linkerbovenhoek van het scherm
  3. Tik op 'Gebouwgids'