Hoe kan ik de voicemail van mijn telefoon opnieuw instellen of mijn wachtwoord wijzigen?

Als je de telefoniedienst Vonage gebruikt, kun je Vonage bellen op 611 voor al je vragen over voicemail en wachtwoorden.

Afhankelijk van je land kun je misschien ook gebruikmaken van de accountbeheertools op https://phonerequests.com/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Als je de telefoniedienst Ooma gebruikt, kan de beheerder van het Ooma Office-account de pincode en het wachtwoord van de voicemail van een gebruiker opnieuw instellen door in te loggen in de Ooma Office Manager op http://office.ooma.com

Selecteer de gebruiker in het scherm Manage Extensions (toestelnummers beheren) en klik op de optie om een nieuw wachtwoord in te stellen of ga naar het tabblad Voicemail en voer daar de nieuwe pincode voor je voicemail in.

Voor telefonische assistentie kun je contact opnemen met Ooma op:
(855) 803-2565 (in de VS)
(855) 803-2564 (in Canada)
0800 91 08 67 (in Frankrijk)
1800 531 894 (in Australië)