Hoe bestel ik een telefoon of een telefoonlijn?

Bedrijven met eigen bureaus of privékantoren kunnen gebruikmaken van het aanbod van onze partners om telefoons en telefoonlijnen te bestellen.

Voor het bestellen van een telefoon moet het primaire lid van je bedrijf:

1. Vanuit een webbrowser op een computer inloggen op het Ledennetwerk
  2. Naar https://members.wework.com/our-services gaan
  3. Onder 'Telefoons' een optie kiezen
  4. De instructies volgen om je bestelling te plaatsen

Als je een eigen telefoontoestel hebt, kan ons IT-team je helpen bij het configureren van je telefoonlijn. Voor deze service moet je een ondersteuningsverzoek indienen.