Hoe bestel ik een telefoon of een telefoonlijn?

Leden met eigen bureaus of privékantoren kunnen gebruikmaken van het aanbod van onze partners om telefoons en telefoonlijnen te bestellen.

Voor het bestellen van een telefoon moet het primaire lid van je bedrijf:

1. Zich aanmelden bij de online dienstenwinkel via store.wework.com of naar de online dienstenwinkel gaan via 'Diensten' in het menu links van het Ledennetwerk
  2. Klik op de tegel Kantoorbenodigdheden of ga meteen naarhttps://store.wework.com/office-needs
  3. Onder 'Telecom' een optie kiezen
  4. De instructies volgen om je bestelling te plaatsen

Als je een eigen telefoontoestel en hardware hebt, kan ons leden technologieteam je helpen bij het configureren van je telefoonlijn. Voor deze service moet je een ondersteuningsverzoek indienen. In deze gevallen moet je zelf contact opnemen met je telefoonaanbieder voor eventuele technische ondersteuning.