Ik ontvang e-mails en meldingen over een andere WeWork-locatie. Hoe zorg ik ervoor dat ik meldingen ontvang over mijn WeWork-locatie?

Via een browser op de computer:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Ga naar je persoonlijke profiel
  3. Klik op 'Je profiel bewerken'
  4. Scroll naar beneden totdat je de locatie-opties ziet aan de linkerkant van de pagina
  5. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt
  6. Klik op 'Opslaan'
  7. Doe hetzelfde op de profielpagina van je bedrijf

Vanuit de mobiele iOS-app:

1. Log in op de WeWork-app
  2. Tik op het tabblad 'Mijn locatie'
  3. Tik op de locatie die boven in het scherm wordt vermeld
  4. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt

Vanuit de mobiele Android-app:

1. Log in op de WeWork-app
  2. Tik op het menupictogram (drie horizontale lijntjes) in de linkerbovenhoek van het scherm
  3. Tik op de locatie die boven in het scherm wordt vermeld
  4. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt

Als je een dag in een ander gebouw zit, kun je je locatie veranderen om updates over die locatie te ontvangen.