Een ander lid heeft een bedenkelijk bericht of opmerking geplaatst. Hoe kan ik dit probleem melden?

Lees onze Gemeenschapsrichtlijnen, die ervoor moeten zorgen dat WeWork-leden zich veilig voelen en gesteund weten. Als je ziet dat iemand onze Gemeenschapsrichtlijnen overtreedt door iets te plaatsen wat illegaal, beledigend, ongewenst of in het algemeen bedenkelijk is, kun je dat melden door op 'Bericht melden' te klikken onder het ˅ menu in elk bericht, gebruikersprofiel of bedrijfsprofiel. We hebben een speciaal team dat alle gemelde inhoud beoordeelt en je melding tegenover andere leden altijd anoniem houdt.