Hoe kan ik mij aan- of afmelden voor mobiele en e-mailmeldingen van het Ledennetwerk?

Via een browser op de computer:

Je kunt je e-mailmeldingen en mobiele pushmeldingen beheren op members.wework.com/settings.

Vanuit de mobiele WeWork-app:

Ga naar 'Account' via de rechterbenedenhoek van de mobiele iOS-app of via het menupictogram (drie lijntjes) in de linkerbovenhoek van de mobiele Android-app. Daar kun je op 'Meldingen configureren' tikken om je e-mailmeldingen en mobiele pusmeldingen te beheren.

Je kunt je ook vanuit het e-mailbericht zelf afmelden door op de link 'Afmelden' aan het einde van de e-mail te klikken. Als je je rechtstreeks vanuit een e-mailbericht afmeldt, word je alleen afgemeld voor dat type melding. Voor het aanpassen van alle andere meldingen moet je naar members.wework.com/settings gaan.