Het Ledennetwerk heeft mij op de verkeerde WeWork-locatie gezet. Hoe kan ik de locatie van mij en/of mijn bedrijf wijzigen in het Ledennetwerk?

Via een browser op de computer:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Ga naar je persoonlijke profiel
  3. Klik op 'Je profiel bewerken'
  4. Scroll naar beneden totdat je de locatie-opties ziet aan de linkerkant van de pagina
  5. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt
  6. Klik op 'Opslaan'
  7. Volg de bovenstaande stappen op de profielpagina van je bedrijf

Vanuit de mobiele iOS-app:

1. Log in op de WeWork-app
  2. Tik op het tabblad Ruimte
  3. Tik op de locatie die linksboven in het scherm wordt vermeld
  4. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt

Vanuit de mobiele Android-app:

1. Log in op de WeWork-app
  2. Ga naar je account rechtsonder
  3. Klik op 'Je profiel bekijken en bewerken'
  4. Tik op 'Mijn locatie'
  5. Wijzig de locatie in de locatie waar je werkt

*Houd er rekening mee dat alleen primaire leden de bedrijfslocatie kunnen bijwerken.

Als je een dag in een ander gebouw zit, kun je je locatie veranderen om updates over dat gebouw te ontvangen.