Waarom kan ik niet inloggen bij mijn account op het Ledennetwerk?

Inlogproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben.

Om toegang te krijgen tot het Ledennetwerk, moet je een lopend lidmaatschap hebben. Als je facturen wilt ophalen, maar geen lid meer bent, dien dan een ondersteuningsticket in en het team van WeWork zal je verder helpen.

Als je problemen ondervindt bij het inloggen via een webbrowser, probeer dan het volgende:

1. Controleer of je browser en apparaat ondersteund worden. Het Ledennetwerk ondersteunt Safari, Chrome en Firefox.
  2. Controleer of je inlogt met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je WeWork-lidmaatschap. Als je dit e-mailadres niet meer weet, dien dan een ondersteuningsticket in en het team van WeWork zal je verder helpen.
  3. Ververs de browser door de cache leeg te maken.
  4. Ga naar members.wework.com en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Er worden nu instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat in ons systeem staat.

Als je problemen ondervindt bij het inloggen via de mobiele app van WeWork, probeer dan het volgende:

1. Controleer of je apparaat ondersteund wordt. De WeWork-app werkt op de nieuwste besturingssystemen voor apparaten met Android en iOS. Er is momenteel geen app beschikbaar voor telefoons met Windows.
  2. Controleer of je de nieuwste versie van de WeWork-app gebruikt.
  3. Controleer of je inlogt met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je WeWork-lidmaatschap. Als je dit e-mailadres niet meer weet, dien dan een ondersteuningsticket in en het team van WeWork zal je verder helpen.
  4. Open de app en tik op 'Wachtwoord vergeten'. Er worden nu instructies voor het opnieuw instellen van je wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat in ons systeem staat.

Als je na het volgen van deze stappen nog steeds problemen ondervindt, dien dan een ondersteuningsticket in en het team van WeWork zal je verder helpen.