Hoe maak ik verbinding met de printer?

Printen is beschikbaar voor leden met een eigen bureau of een privékantoor.

Informatie over verbinding maken met printers kun je vinden onder 'Gebouwdiensten' op het Ledennetwerk.

Via een browser op de computer:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Klik op 'Gebouwdiensten' in het menu links.
  3. Klik onder 'Informatie over printers' op 'Installeren op pc' of 'Installeren op Mac', waarna een installatieprogramma wordt gedownload naar je computer.
  4. Klik op het gedownloade installatieprogramma, dat alle software installeert die je nodig hebt om te kunnen printen bij WeWork.
  5. Zie het document hieronder (instructies printerinstallatie) voor de benodigde stappen en het oplossen van problemen.