Hoe maak ik verbinding met de printer?

Een lidmaatschap omvat 120 zwart-witafdrukken/kopieën en 20 kleurenafdrukken/kopieën per lid. (Behalve We-lidmaatschap)

Informatie over verbinding maken met printers kun je vinden onder 'Gebouwdiensten' op het Ledennetwerk.

Via een webbrowser:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Klik op 'Gebouwgids' in het menu links.
  3. Ga naar Informatie over printers en klik op Volg deze stappen voor het instellen van printdiensten om toegang te krijgen tot de afdrukgids
  4. Klik onder stap 2 op 'Installeren op pc' of 'Installeren op Mac' om het installatieprogramma te downloaden
  5. Klik op het gedownloade installatieprogramma om alle software te installeren die je nodig hebt om te kunnen printen bij WeWork
  6. We zijn nu klaar om af te drukken. Ga door met het afdrukken van een document
  7. Een pop-upvenster wordt geopend om in te loggen bij PaperCut. Voeg je afdrukcredentials toe en klik op 'OK'. (Je vindt je credentials op de pagina Gebouwinformatie.) Het document is nu toegevoegd aan de wachtrij.
  8. Als je een document uit de wachtrij wilt verwijderen, ga je naar de printer en log je in met de credentials die je ook gebruikt voor PaperCut.

Tarieven voor afdrukoverschrijdingen vind je hier.