Hoe maak ik verbinding met de printer?

Afdrukken is mogelijk bij de meeste lidmaatschapaanbiedingen.

Informatie over verbinding maken met printers kun je vinden onder 'Gebouwdiensten' op het Ledennetwerk.

Via een browser op de computer:

1. Log in op het Ledennetwerk
  2. Klik op 'Gebouwdiensten' in het menu links.
  3. Ga naar 'Informatie over printers' en klik op Volg deze stappen voor het instellen van printdiensten om toegang te krijgen tot de afdrukgids
  4. Klik onder stap 2 op 'Installeren op pc' of 'Installeren op Mac', waarna een installatieprogramma wordt gedownload naar je computer.
  5. Klik op het gedownloade installatieprogramma, dat alle software installeert die je nodig hebt om te kunnen printen bij WeWork.