Hoe betaal ik voor items in de onbemande winkel?

De onbemande winkel is een kiosk met eten en drinken die beschikbaar is op bepaalde WeWork-locaties. Als er op je locatie een onbemande winkel is, kun je artikelen kopen met een creditcard of door de code te scannen in de mobiele WeWork-app. Je profiel moet gesynchroniseerd zijn met je huidige locatie om de optie voor de onbemande winkel in de mobiele app te kunnen zien.

Scannen met de mobiele iOS-app om te betalen:

1. Log in op de WeWork-app en tik op het tabblad 'Mijn locatie'.
  2. Tik op 'Onbemande winkel' en voer je creditcardgegevens in.
  3. Nadat je je betalingsgegevens hebt toegevoegd, zie je een QR-code die je kunt scannen om snel te betalen voor je artikelen.

Scannen met de mobiele Android-app om te betalen:

1. Log in op de WeWork-app.
  2. Tik op het menupictogram (de drie lijntjes) in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Tik op 'Onbemande winkel' en voer je creditcardgegevens in.
  4. Nadat je je betalingsgegevens hebt toegevoegd, zie je een QR-code die je kunt scannen om snel te betalen voor je artikelen.