Hoe maak ik verbinding met het Crestron-televisiescherm in een vergaderruimte?

Om je computer met het tv-scherm in de vergaderruimte te kunnen verbinden, moet je de tv aanzetten en op de juiste ingang instellen. Het scherm wordt ingeschakeld zodra je bij de juiste ingang terecht bent gekomen.

Volg de stappen op het tv-scherm.

Om de link op het scherm in te voeren in je webbrowser, typ je het http://-adres of de getallen. Bijvoorbeeld: als je op het tv-scherm http://t123 (10.31.200.100) ziet, moet je in je webbrowser http://t123 of 10.31.200.100 invoeren.

In sommige gevallen kan een kabel handig zijn om verbinding te maken met de tv. Leden kunnen ook hun eigen HDMI-kabel meebrengen om hun laptop aan te sluiten op het scherm.

NB: het Crestron-systeem biedt geen ondersteuning voor het aansluiten van tablets of smartphones.