Handleiding Solstice Pod

BESTAANDE GEBRUIKERS - UPDATES VOOR JE SOLSTICE-APP

We hebben enkele wijzigingen aangebracht om de Solstice-app gebruiksvriendelijker te maken. Na een snelle update ontdekt je app nu automatisch Solistice Pods in je gebouw, waar ter wereld je ook bent ter wereld. Het is niet nodig om een IP-adres in te voeren om je scherm te delen.

Als je de Solistice-app al hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je met een snelle aanpassing van deze updates profiteren. Open de app en klik op 'instellingen':

Wijzig, indien nodig, het adres in het veld 'Solstice Discovery Service Address' zodat het overeenkomt met je locatie in deze tabel:

VS en Canada sds.wework.com
Europa en Israël emea.sds.wework.com
Latijns-Amerika latam.sds.wework.com

Na een paar seconden voert de app de update uit en wordt een lijst met beschikbare Solstice Pods weergegeven. Maak verbinding door de Pod te selecteren die je wilt gebruiken en voer de code van vier tekens in die je op het scherm ziet.

NIEUWE GEBRUIKERS - DOWNLOAD DE SOLSTICE-APP

Om de Solstice-app met het juiste 'Discovery Address' te downloaden, open je een nieuw tabblad in je browser en typ je het IP-adres in dat wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek van de tv.

Klik op 'Get the App & Join' om de Solstice-app te downloaden. Wanneer de installatie is voltooid, word je automatisch verbonden met de Solstice Pod; voer gewoon de code van vier tekens in die je op het tv-scherm ziet om met delen te beginnen.

Mobiele apps zijn ook beschikbaar op de app-stores van iPhone en Android! Met de mobiele app kun je je hele telefoon- of tabletscherm delen en profiteren van coole nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zijn. Zodra je de mobiele app hebt geïnstalleerd, pas je volgens bovenstaande instructies het veld 'Solstice Discovery Service Address' aan.

Lees de gebruikershandleiding voor informatie over de client-applicatie:

Solstice Pod - Gebruikershandleiding