Kuinka poistan tulostustyön PaperCut-jonosta?

Kun käytät jonkin tulostimemme käyttöliittymää:

1. Kirjaudu sisään PaperCut-tunnuksillasi.
  2. Napauta painiketta "Tulosteen vapautus".
  3. Valitse poistettavan työn vieressä oleva valintaruutu.
  4. Napauta oikeassa alanurkassa näkyvää vaihtoehtoa ”Poista”.

Näin poistat työn PaperCut-jonosta ja kaikista WeWork-laitteista.

Kun käytät PaperCut-verkkosivuston käyttöliittymää:

1. Napsauta hiiren oikealla painikkeella PaperCut-kuvaketta, joka sijaitsee Macin työkalurivillä (tai PC:n tehtäväpalkissa).
  2. Napsauta vaihtoehtoa ”Tiedot" (Details) .papercut_web_1.png
  3. Kirjaudu sisään PaperCut-tunnuksillasi.
  4. Napsauta vaihtoehtoa ”Odottavien töiden vapautus (Jobs Pending Release)”.
  5. Etsi peruutettava työ ja napsauta vaihtoehtoa ”Poista (Delete)”.

Näin poistat työn PaperCut-jonosta ja kaikista WeWork-laitteista.