Kuinka suosittelen yritykselle WeWork-jäsenyyttä, ja mitkä ovat suosittelun edut?

WeWork Refer on jäsenillemme tarkoitettu kannustava suositusohjelma. Kuka tahansa WeWork-jäsen voi rekisteröityä WeWork Refer -sovellukseen omilla members.wework.com-kirjautumistiedoillaan ja alkaa sitten suositella jäseniä työtiloihimme. Jäsenet voivat ansaita henkilökohtaisesti 10 % suosittelemansa henkilön WeWorkille suorittamista kuukausimaksuista jopa vuoden ajan. Ansaitut maksut talletetaan suoraan suosittelijan henkilökohtaiselle pankkitilille. Jäsenet voivat suositella potentiaalisia jäseniä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen referrals@wework.com.

Seuraavassa on suora linkki suositusportaaliin: https://refer.wework.com/app/refer.