Paljonko tulostaminen maksaa?

Jokaisen yrityksen, jolla on nimetty työpiste tai nimetty toimisto, kuukausittaiseen jäsenmaksuun sisältyy 120 mustavalkotulostetta ja 20 väritulostetta työpöytää kohden. Näitä tulosteita voi käyttää kuka tahansa yrityksen jäsen, ja työpöytien tulostemäärät on yhdistetty.

Jos mustavalkotulosteita tarvitaan enemmän kuin mitä jäsenmaksuun sisältyy, ylimääräisistä tulosteista veloitetaan lisämaksuja, jotka lisätään laskuun kuukauden lopussa. Lisätietoja ylityskuluista voi lukea tästä ohjeartikkelista.

Voit tarkastella yrityksesi käyttämien tulosteiden määrää seuraavasti:

1. Avaa PaperCut-asiakasohjelma.
  2. Kirjaudu sisään yrityksesi tulostustunnuksilla.
  3. Napsauta vaihtoehtoa ”Viimeaikaiset tulostustyöt”.

Voit suodattaa luettelon, niin että näet kaikki kuluvan kuukauden tulostukset. PaperCut ei näytä maksujasi vaan ainoastaan mustavalko- ja väritulosteiden määrän. Maksut näkyvät kuukausittaisissa laskuissasi.