Millaisia WeWorkin tarjoamat erityyppiset jäsenyydet ovat?

WeWork tarjoaa jäsenilleen neljä eri pakettivaihtoehtoa. Alla ovat kunkin jäsenyystyypin tiedot:

We Membership -jäsenyys:

• Sisältää pääsyn tapahtumiimme, etujemme hyödyntämisen sekä käyttöoikeuden digitaaliseen sovellukseemme, jonka avulla voit olla yhteydessä yli 60 000 jäseneemme eri puolilla maailmaa. Lisäksi saat 2 tilojen varaukseen tarkoitettua creditiä (valituissa toimipaikoissa) joka kuukausi sekä mahdollisuuden ostaa lisää creditejä tarvittaessa.

Hot Desk -työpiste:

• Sisältää We Membership -jäsenyyden sekä minkä tahansa vapaan työpisteen käytön yleisellä alueella haluamassasi WeWork Hot Desk -työpisteiden toimipaikassa. Voit aloittaa työskentelyn vaikka heti, kunhan vain tuot mukanasi kannettavan tietokoneen.

Nimetyt työpisteet (nimetyt työpisteet jaetussa toimistossa)

• Sisältää We Membership -jäsenyyden sekä oman työpisteen jaetussa tilassa. Älä turhaan ota näyttöä tai viherkasvia mukaasi, kun lähdet illalla. Työpisteesi on takuuvarmasti joka päivä samassa paikassa.

Omat työhuoneet

• Sisältää We Membership -jäsenyyden sekä täysin kalustetun oman tilan, johon mahtuu työntekijöitä yhdestä henkilöstä yli sadan henkilön tiimeihin – ja joka laajenee liiketoimintasi myötä.

Jos haluat tehdä muutoksia jäsenyyteesi, lähetä meille tukipyyntö, niin yhteisön hallintatiimimme auttaa hoitamaan asian.