Kuinka muodostan yhteyden Crestoniin (kokoushuoneen TV-kuvaruutuihin)?

Jos haluat muodostaa yhteyden Crestroniin, luo yhteys WeWorkin Wi-Fi-verkkoon ja lisää sitten Crestron-näytön vasemmassa ylänurkassa näkyvä URL- tai IP-osoite verkkoselaimen välilehteen. Lataa sitten tietokoneellesi AirMedia-asiakasohjelma ja suorita se. Anna pyydettäessä Air Media -asiakasohjelmaan TV-kuvaruudun oikeassa yläkulmassa näkyvä 4-numeroinen koodi. Kun lopetat kuvaruudun käytön, sulje Air Media ‑asiakasohjelma. Näin katkaiset oman kuvaruutusi yhteyden kokoushuoneen kuvaruutuun.