Kuinka nollaan jäsenverkon salasanani?

Voit nollata salasanan suorittamalla seuraavat vaiheet tietokoneesi verkkoselaimessa:

Siirry osoitteeseen members.wework.com/login ja napsauta vaihtoehtoa ”Salasana unohtunut” (voit myös napsauttaa tästä). Salasanan nollausohjeet toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi, joka on annettu järjestelmäämme. Jos et saa sähköpostia, lähetä tukipyyntö, niin WeWork-tiimi auttaa asiassa.

Voit vaihtaa salasanasi myös seuraavasti: kirjaudu sisään osoitteeseen members.wework.com, siirry omalle profiilisivullesi, napsauta vaihtoehtoa ”Muokkaa profiilia” ja sen jälkeen vaihtoehtoa ”Vaihda salasana”.

Jos haluat nollata salasanan WeWork-mobiilisovelluksen avulla, toimi seuraavasti:

Avaa mobiilisovellus ja napauta sisäänkirjautumissivulla vaihtoehtoa ”Salasana unohtunut”. Salasanan nollausohjeet toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi, joka on annettu järjestelmäämme. Jos et saa sähköpostia, lähetä tukipyyntö, niin WeWork-tiimi auttaa asiassa.