En pääse sisään rakennukseen/toimistoon työajan jälkeen, koska ovet ovat lukossa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos rakennuksessa on sinulle tarkoitettu nimetty työpiste tai fyysinen toimisto, sinun pitäisi päästä avainkortillasi rakennukseen vuorokauden ympäri.

Jos sinulla ei ole nimettyä työpistettä tai fyysistä toimistoa, pääset rakennukseen rakennuksen oppaassa ilmoitettuina aikoina.

Jos et pääse rakennukseen tai toimistoon työajan ulkopuolella, ota yhteyttä yhteisötiimiisi sähköpostitse osoitteeseen ([RAKENNUKSEN_NIMI]@wework.com). Yhteisötiimisi vastaa sinulle mahdollisimman nopeasti.Voit tarkistaa rakennuksesi sähköpostiosoitteen seuraavista paikoista:

Jos käytössä on verkkoselain:

1. Kirjaudu sisään jäsenverkkoon.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisen valikon vaihtoehtoa ”Rakennuksen palvelut”.
  3. Napsauta vaihtoehtoa ”Rakennuksen opas”.
  4. Yhteystiedot näkyvät ruudun oikeassa reunassa kohdassa ”Hyödyllistä tietoa”.

Jos käytössä on iOS-mobiilisovellus:

1. Kirjaudu sisään WeWork-appiin.
  2. Napauta Oma sijainti -välilehteä.
  3. Napauta vaihtoehtoa ”Rakennuksen opas”.
  4. Napauta vaihtoehtoa ”Hyödyllistä tietoa”.

Jos käytössä on Android-mobiilisovellus:

1. Kirjaudu sisään WeWork-appiin.
  2. Napauta näytön vasemmassa ylänurkassa olevaa hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta vaihtoehtoa ”Rakennuksen opas”.