Kuinka nollaan puhelimeni vastaajan tai vaihdan salasanani?

Jos käytössäsi on Vonage-puhelinpalvelu, soita Vonagelle numeroon 611 kaikissa vastaajaa ja salasanoja koskevissa tiedusteluissa.

Maasta riippuen voit mahdollisesti myös käyttää tilinhallintatyökaluja osoitteessa https://phonerequests.com/ tai https://wework.vonage.com.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jos käytössäsi on Ooma-puhelinpalvelu, Ooma Office -tilin pääkäyttäjä voi nollata käyttäjän vastaajan PIN-koodin ja verkkosalasanan kirjautumalla sisään Ooma Office Manageriin osoitteessa http://office.ooma.com.

Valitse Hallitse alanumeroita -näytössä haluamasi käyttäjä ja napsauta sitten salasanan nollausvaihtoehtoa tai siirry Vastaaja-välilehdelle ja syötä uusi vastaajan PIN.

Jos tarvitset apua puhelimitse, ota yhteyttä Oomaan käyttämällä seuraavia numeroita:

(855) 803-2565 (Yhdysvallat)

(855) 803-2564 (Kanada)

0 800 91 08 67 (Ranska)

1800 531 894 (Australia)