Kuinka tilaan puhelimen tai puhelinlinjan?

Nimetyn työpisteen tai nimetyn toimiston hankkineet jäsenet voivat hyödyntää puhelinten ja puhelinlinjojen tilaamiseen liittyviä kumppanuustarjouksiamme.

Jos yritys haluaa tilata puhelimen, yrityksen ensisijaisen jäsenen on toimittava seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään palvelukauppaan osoitteessa store.wework.com tai siirry palvelukauppaan jäsenverkon vasemmanpuoleisen valikon kohdasta ”Palvelut”.
  2. Napsauta Toimiston tarpeet -kuvaketta tai siirry suoraan osoitteeseen https://store.wework.com/office-needs
  3. Valitse haluamasi vaihtoehto kohdasta ”Tietoliikenne”.
  4. Tee tilauksesi ohjeita noudattamalla.

Jos sinulla on oma puhelin ja laitteisto, jäsenteknologiatiimimme voi auttaa sinua asentamaan puhelinlinjasi.Lähetä tukipyyntö tätä palvelua varten.Näissä tapauksissa olet velvollinen työskentelemään oman puhelinoperaattorisi kanssa teknistä tukea koskevissa tarpeissa.