Saan sähköpostiviestejä ja ilmoituksia, jotka koskevat toista WeWorkin toimipaikkaa. Kuinka varmistan, että saan omaan WeWork-toimipaikkaani liittyviä ilmoituksia?

Jos käytössä on verkkoselain:

1. Kirjaudu sisään jäsenverkkoon.
  2. Siirry omaan profiiliisi.
  3. Napsauta vaihtoehtoa ”Muokkaa profiilia”.
  4. Vieritä alaspäin nähdäksesi toimipaikkavaihtoehdot, jotka on lueteltu sivun vasemmassa reunassa.
  5. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.
  6. Napsauta vaihtoehtoa ”Tallenna”.
  7. Toimi samoin yrityksesi profiilisivulla.

Jos käytössä on iOS-mobiilisovelllus:

1. Kirjaudu sisään WeWork-sovellukseen.
  2. Napauta Oma sijainti -välilehteä.
  3. Napauta näytön yläreunassa näkyvää toimipaikkaa.
  4. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.

Jos käytössä on Android-mobiilisovellus:

1. Kirjaudu sisään WeWork-sovellukseen.
  2. Napauta näytön vasemmassa ylänurkassa olevaa hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta näytön yläreunassa näkyvää toimipaikkaa.
  4. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.

Jos työskentelet väliaikaisesti toisessa toimipaikassa, voit vaihtaa sijaintiasi saadaksesi toimipaikkaan liittyvät asianmukaiset tiedot.