Kuinka tilaan jäsenverkon sähköposti- ja mobiili-ilmoitukset tai lopetan niiden tilauksen?

Jos käytössä on verkkoselain:

Voit hallita sähköposti-ilmoituksia ja mobiililaitteiden pikailmoituksia osoitteessa members.wework.com/settings.

WeWork-mobiilisovelluksen avulla:

Siirry Tili-kohtaan iOS-mobiilisovelluksen oikean alanurkan kautta tai napsauttamalla Android-mobiilisovelluksen vasemmassa ylänurkassa olevaa hampurilaisvalikkoa. Tili-kohdassa voit napauttaa vaihtoehtoa "Määritä ilmoitukset" ja hallita sähköposti- ja pikailmoituksia.

Voit lopettaa tilauksen myös itse sähköposti-ilmoituksesta napsauttamalla viestin alareunassa olevaa Lopeta tilaus -linkkiä. Tilauksen lopettaminen sähköpostiviestistä lopettaa vain kyseisen ilmoitustyypin tilauksen. Osoitteessa members.wework.com/settings voit hallita kaikkia ilmoituksia.