Jäsenverkko sijoittaa minut väärään WeWorkin toimipaikkaan. Kuinka muokkaan yrityksen tietoja ja/tai omia tietojani jäsenverkossa?

Jos käytössä on tietokoneen verkkoselain:

1. Kirjaudu sisään jäsenverkkoon.
  2. Siirry omaan profiiliisi.
  3. Napsauta vaihtoehtoa ”Muokkaa profiilia”.
  4. Vieritä alaspäin nähdäksesi toimipaikkavaihtoehdot, jotka on lueteltu sivun vasemmassa reunassa.
  5. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.
  6. Napsauta vaihtoehtoa ”Tallenna”.
  7. Tee samat vaiheet myös yrityksesi profiilisivulla.

Jos käytössä on iOS-mobiilisovellus:

1. Kirjaudu sisään mobiilisovellukseen.
  2. Napauta Oma sijainti -välilehteä.
  3. Napauta näytön yläreunassa näkyvää toimipaikkaa.
  4. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.

Jos käytössä on Android-mobiilisovellus:

1. Kirjaudu sisään mobiilisovellukseen.
  2. Napauta näytön vasemmassa ylänurkassa olevaa hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta näytön yläreunassa näkyvää toimipaikkaa.
  4. Vaihda toimipaikka vastaamaan omaa työskentelypaikkaasi.

Jos olet väliaikaisella vierailulla toisessa rakennuksessa, voit vaihtaa sijaintiasi ja saada näin toisen rakennuksen päivityksiä.