Miksi en voi kirjautua sisään jäsenverkon tililleni?

Sisäänkirjautumisongelma voi johtua useista eri syistä.

Jäsenyytesi on oltava aktiivinen, jotta voit kirjautua jäsenverkostoon. Jos et ole enää jäsen ja yrität tarkastella laskuja, lähetä asiaa koskeva tukipyyntö, niin WeWork-tiimin jäsen auttaa sinua.

Jos et pysty kirjautumaan sisään tietokoneen verkkoselaimesta, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Varmista, että käytät tuettua internet-selainta ja laitetta. Jäsenverkko tukee Safari-, Chrome- ja Firefox-selaimia.
  2. Varmista, että kirjaudut sisään sähköpostiosoitteella, joka on liitetty WeWork-jäsenyyteesi. Jos et ole varma oikeasta sähköpostiosoitteesta, lähetä asiaa koskeva tukipyyntö, niin WeWork-tiimin jäsen auttaa sinua.
  3. Päivitä verkkoselaimen sisältö tyhjentämällä välimuisti.
  4. Siirry osoitteeseen members.wework.com ja napsauta vaihtoehtoa ”Salasana unohtunut”. Näin saat salasanan nollausohjeet sähköpostiosoitteeseesi, joka on lisätty järjestelmäämme.

Jos et pysty kirjautumaan sisään WeWork-mobiilisovelluksella, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Varmista, että käytät tuettua laitetta. WeWork-sovellus toimii iOS- ja Android-laitteiden uusimmissa käyttöjärjestelmissä. Windows-puhelimille ei tällä hetkellä ole sovellusta.
  2. Muista käyttää WeWork-sovelluksen uusinta versiota.
  3. Varmista, että kirjaudut sisään sähköpostiosoitteella, joka on liitetty WeWork-jäsenyyteesi. Jos et ole varma oikeasta sähköpostiosoitteesta, lähetä asiaa koskeva tukipyyntö, niin WeWork-tiimin jäsen auttaa sinua.
  4. Avaa sovellus ja napauta vaihtoehtoa ”Salasana unohtunut”. Näin saat salasanan nollausohjeet sähköpostiosoitteeseesi, joka on lisätty järjestelmäämme.

Jos ongelmat jatkuvat edellä lueteltujen toimenpiteiden jälkeenkin, lähetä asiaa koskeva tukipyyntö, niin WeWork-tiimin jäsen auttaa sinua.