Kuinka muodostan yhteyden tulostimeen?

Tulostus on käytettävissä useimmissa jäsenpaketeissa.

Voit tarkastella tulostimiin liittyviä yhdistämistietoja jäsenverkon kohdasta Rakennuksen palvelut.

Jos käytössä on verkkoselain:

1. Kirjaudu sisään jäsenverkostoon.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisen valikon vaihtoehtoa "Rakennuksen palvelut".
  3. Siirry tulostusoppaaseen napsauttamalla Tulostustiedot-kohdan vaihtoehtoa Ota tulostuspalvelut käyttöön noudattamalla näitä ohjeita.
  4. Napsauta vaiheessa 2 vaihtoehtoa "Asenna PC:lle" tai vaihtoehtoa "Asenna Mac-laitteelle", niin asennusohjelma latautuu tietokoneelle.
  5. Napsauta ladattua asennusohjelmaa, niin laitteellesi asennetaan ohjelmisto, jonka avulla voit WeWork-ympäristössä.