Kuinka maksan ostokset Honesty Marketissa?

Honesty Market on ruoka- ja juomakoju, joka on tarjolla tietyissä WeWork-toimipaikoissa. Jos olet toimipaikassa, jossa on Honesty Market -koju, voit ostaa tavaroita luottokortilla tai skannaamalla koodin WeWork-mobiilisovelluksessa. Jotta voisit tarkastella Honesty Market -vaihtoehtoa mobiilisovelluksessa, sinun on ensin varmistettava, että profiilisi on synkronoitu nykyiseen sijaintiisi.

Maksuskannauksen tekeminen iOS-mobiilisovelluksella:

1. Kirjaudu sisään WeWork-sovellukseen ja napauta Oma sijainti -välilehteä.
  2. Napauta vaihtoehtoa ”Honesty Market” ja lisää luottokorttisi tiedot.
  3. Kun maksutiedot on lisätty, näkyviin tulee QR-koodi, jonka skannaamalla voit maksaa ostoksesi nopeasti.

Maksuskannauksen tekeminen Android-mobiilisovelluksella:

1. Kirjaudu sisään WeWork-sovellukseen.
  2. Napauta näytön vasemmassa ylänurkassa olevaa hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta vaihtoehtoa ”Honesty Market” ja lisää luottokorttisi tiedot.
  4. Kun maksutiedot on lisätty, näkyviin tulee QR-koodi, jonka skannaamalla voit maksaa ostoksesi nopeasti.