Kuinka muodostan kokoushuoneessa yhteyden Crestron TV -kuvaruutuun?

Kun haluat muodostaa yhteyden tietokoneestasi kokoushuoneen TV-kuvaruutuun, varmista ensin, että TV on päällä ja että oikea tuloliitäntä on valittu. Kuvaruutu kytkeytyy päälle, kun oikea tuloliitäntä on valittu.

Noudata TV-kuvaruudulla näkyviä ohjeita.

Kun kirjoitat kuvaruudulla näkyvää linkkiä omaan verkkoselaimeesi, anna kuvaruudulla näkyvä http://-osoite tai numerot. Jos esimerkiksi TV-kuvaruudulla näkyy "http://t123 (10.31.200.100)", verkkoselaimeen tulee kirjoittaa joko "http://t123" tai "10.31.200.100".

Tietyissä tilanteissa laajennuksen käyttö on erittäin käytännöllistä televisioon yhdistettäessä. Jäseniä kannustetaan myös tuomaan omat HDMI-kaapelinsa, jotta he voivat yhdistää kannettavat tietokoneensa kuvaruutuun.

Huomaa, että Crestron-järjestelmä ei tue tablettien tai älypuhelinten yhdistämistä.