Solstice Pod -opas

NYKYISET KÄYTTÄJÄT – PÄIVITYKSIÄ SOLSTICE-SOVELLUKSEEN

Olemme tehneet Solstice-sovellukseen muutoksia, jotka helpottavat sovelluksen käyttöä. Nopean päivityksen jälkeen sovellus havaitsee automaattisesti rakennuksen Solstice Podit missä päin maailmaa tahansa – IP-osoitetta ei tarvitse antaa näytön jakamiseksi.

Jos olet jo ladannut ja asentanut Solstice-sovelluksen, saat päivitykset käyttöösi, kun muutat asetuksia hieman. Avaa sovellus ja napsauta vaihtoehtoa "Settings" (Asetukset):

Vaihda tarvittaessa "Solstice Discovery Service Address" (Solstice-hakupalvelun osoite) -kentän osoite vastaamaan seuraavassa taulukossa näkyvää sijaintiasi:

Yhdysvallat ja Kanada sds.wework.com
Eurooppa ja Israel emea.sds.wework.com
Latinalainen Amerikka latam.sds.wework.com

Sovellus päivittyy muutaman sekunnin kuluttua, ja näkyviin tulee luettelo käytettävissä olevista Solstice Podeista. Kun haluat muodostaa yhteyden, valitse haluamasi Pod ja syötä 4-merkkinen näyttökoodi.

UUDET KÄYTTÄJÄT - LATAA SOLSTICE-SOVELLUS

Lataa oikean hakuosoitteen sisältävä Solstice-sovellus seuraavalla tavalla: avaa uusi selaimen välilehti ja kirjoita sitten IP-osoite, joka näkyy TV:n vasemmassa alakulmassa.

Lataa sovellus napsauttamalla vaihtoehtoa "Get the App & Join" (Hanki sovellus ja liity). Kun asennus on päättynyt, yhteys Solstice Podiin muodostetaan automaattisesti. Voit aloittaa jakamisen antamalla nelimerkkisen näyttökoodin, joka näkyy TV:ssä.

Mobiilisovellukset ovat saatavilla myös iPhone- ja Android-sovelluskaupoissa! Mobiilisovelluksella voit jakaa puhelimen tai tabletin koko näytön ja hyödyntää pian tarjolle tulevia siistejä ominaisuuksia. Kun olet asentanut mobiilisovelluksen, muista määrittää "Solstice Discovery Service Address" (Solstice-hakupalvelun osoite) -kentän tiedot edellä olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja asiakassovelluksen käytöstä on käyttöoppaassa:

Solstice Pod – Käyttöopas