Kuinka muodostan yhteyden Solstice-näyttöön ja jaan siihen sisältöä langattomasti kokoushuoneessa?

Yhteenveto

Mersiven Solstice Pod on langaton näytönjakosovellus, jonka avulla voit jakaa näytön ja tehdä yhteistyötä langattomasti. Jopa neljä käyttäjää voi muodostaa yhteyden samaan Solstice Podiin ja jakaa sisältöä Windows- tai Mac-tietokoneelta tai miltä tahansa Android- tai iOS-mobiililaitteelta. Solstice-asiakasohjelma tarvitsee asentaa vain kerran, minkä jälkeen tietoja voidaan jakaa mihin tahansa WeWork-kokoushuoneeseen, johon on asennettu Solstice Pod.

Tässä oppaassa termi ”näyttö” viittaa Solstice Podiin ja ”kuvaruutu” kohteeseen, johon näytön sisältö peilataan (TV tai projektori).

Lataa ja asenna

Lataa ja asenna Solstice Pod -asiakasohjelma täältä:

LATAA TÄÄLTÄ

Asennuksen jälkeen:

• Avaa asiakasohjelma.
  • Anna nimesi pyydettäessä.

Yhteyden muodostus näyttöön

Sovelluksen ollessa käynnissä:

• Oletusarvon mukaan näkyvissä on luettelo kaikista WeWorkin maailmanlaajuisen verkon Solstice Podeista.

• Voit rajata luetteloa napsauttamalla oikean ylänurkan vaihtoehtoa Avainsanat ja suodattamalla tietoja maan, kaupungin ja/tai WeWork-toimipaikan mukaan.

• Voit myös hakea näyttöäsi sen nimellä napsauttamalla avainsanojen vasemmalla puolella olevaa hakukenttää.

• Kun näyttösi on löytynyt, napsauta sitä ja anna sitten kuvaruudun koodi (neljän merkin pituinen salasana, joka näkyy huoneen kuvaruudun vasemmassa alanurkassa)
  • Paina OK.

• Yhteys näyttöön on nyt muodostettu.
  • Näytön vasempaan alanurkkaan ilmestyy kuvake kullekin yhteyden muodostaneelle käyttäjälle.

Sisällön jakaminen näytölle

• Kun haluat aloittaa työpöydän sisällön peilaamisen kuvaruudulle, napsauta Jaa jotakin -kohdan vaihtoehtoa "Työpöytä".

• Asiakasohjelmaikkuna alkaa peilata sisältöä, jota parhaillaan jaetaan.

Jos haluat jakaa ääntä:

• Napsauta Työpöydän äänet -kohdan vieressä olevaa kytkintä ja varmista, että kuvaruudun kaiuttimet ovat päällä.
    • Huomaa, että Mac-käyttäjiä pyydetään asentamaan ääniajuri – asennuksen jälkeen asiakasohjelma on ehkä käynnistettävä uudelleen, jotta äänten suoratoisto alkaa.
  • Äänten suoratoiston aikana voit säätää äänenvoimakkuutta tietokoneestasi.

Sisällön jakamisen lopettaminen:

• Valitse Jaa-välilehden vaihtoehto "Lopeta työpöydän jakaminen".
  • Olet edelleen yhteydessä Solstice Podiin, joten voit tarvittaessa aloittaa tietojen jakamisen nopeasti.

Yhteyden katkaisu:

• Kaikkien käyttäjien sisällönjako loppuu.
  • Lopeta istunto napsauttamalla oikeassa ylänurkassa olevaa "Katkaise yhteys" -painiketta.
  • Painikkeen napsautus poistaa kaikki viestit, kirjaa kaikki käyttäjät ulos istunnosta ja vaihtaa kuvaruudun koodin seuraavaa istuntoa varten.

Mukautetut asetukset

• Valitse Solstice-asiakasohjelman vasemmassa alakulmassa näkyvän Hallinta-kohdan välilehti "Asetukset".
  • Näin voit määrittää joitakin mukautettuja asetuksia.

Täältä voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Asiakasohjelman ilmoitusten näyttötiheys kuvaruudulla
  • Käyttäjän näyttönimen vaihtaminen (sellaisena kuin käyttäjän näyttönimi näkyy kuvaruudulla sekä muille Podiin yhdistetyille käyttäjille)
  • Äänten automaattinen jakaminen näytön sisällön peilaamisen aikana
  • Sovelluksen päivitysten automaattinen tarkistaminen sovelluksen käynnistämisen yhteydessä.

Huomaa, että WeWork on määrittänyt etukäteen Solsticen hakemistopalvelun osoitteen, mikä helpottaa näytön havaitsemista. Hakemistopalvelun osoitetta ei saa muuttaa.

Hallinta-kohdassa oleva Kokous-välilehti sisältää asetuksia, jotka WeWork on määrittänyt etukäteen varmistaakseen yhtenäisen käyttökokemuksen kaikissa kokoushuoneissa. Käyttäjä ei voi muuttaa näitä asetuksia.

Sisällön jakaminen useille käyttäjille

Useat käyttäjät tai asiakaslaitteet voivat milloin tahansa muodostaa yhteyden Podiin!

Kun yhteyttä muodostetaan ennen sisällön jakamista, kuvaruudun koodi näkyy tavalliseen tapaan kuvaruudun keskellä.

Jos sisältöä jaetaan jo, kuvaruudun koodi näkyy hetken ajan kuvaruudun vasemmassa alanurkassa, kun olet valinnut näyttösi ja sinua on pyydetty antamaan kuvaruudun koodi.

Kun useita käyttäjiä on yhdistetty:

• Voit muuttaa sisällön asettelua kuvaruudulla napsauttamalla vasemmalla puolella olevaa Ulkoasu-välilehteä.
  • Voit järjestää sisällön kuvaruudulla uudelleen napsauttamalla ja vetämällä julkaisua.
  • Julkaisun vetäminen vasemmalla sijaitsevaan laatikkoon poistaa julkaisun näkyvistä. Julkaisua ei kuitenkaan poisteta istunnosta, joten se voidaan milloin tahansa palauttaa näkyviin.

• Napsauttamalla vasemman alanurkan valikkokuvaketta (kolme pistettä) voit siirtää nopeasti kaiken sisällön näytölle tai pois näytöltä ja valita, asetellaanko sisältö automaattisesti ruudukoksi (tämä vaihtoehto on oletuksena käytössä).

• Viemällä hiiren osoittimen alareunassa olevien pienten hahmojen päälle voit tarkistaa, ketä käyttäjää kukin hahmo edustaa ja kuinka monta julkaisua käyttäjät ovat jakaneet istunnossa.
  • Napsauttamalla käyttäjän hahmoa voit näyttää, piilottaa tai poistaa kaikki kyseisen käyttäjän julkaisut.

Jakaminen iOS:n avulla

• Lataa ja asenna Solstice-sovellus Apple App Store -kaupasta käyttämällä tämän sivun yläreunassa sijaitsevaa linkkiä.
  • Anna nimesi.
  • Valitse vaihtoehto "Asetukset" ja anna sitten Yleistä-välilehdellä osoite "sds.wework.com" Solstice-hakupalveluosoitteen kenttään

• Avainsanoja lisäämällä voit suodattaa näyttöluettelon sisältöä tai hakea omaa näyttöäsi.
  • Valitse haluamasi näyttö löydettyjen näyttöjen luettelosta.
  • Anna tämän jälkeen kuvaruudun koodi.

image8.png image9.png image11.png

• Kun vaihtoehtoa "Peilaa kuvaruutu" painetaan, Solstice-sovellus pyytää kytkemään Airplayn päälle ja muodostamaan yhteyden näyttöön.
  • Muodosta yhteys noudattamalla näkyviin tulevia ohjeita. Kuvaruudun koodi on ehkä annettava Airplayn salasanaksi.

image14.png image17.png image18.png

• Painamalla vaihtoehtoa "Lopeta näytön peilaaminen" tai "Lopeta kaikki jakaminen" voit lopettaa sisällön jakamisen kuvaruudulle yhteyttä katkaisematta (näin voit aloittaa jakamisen uudelleen syöttämättä kuvaruudun koodia uudelleen).
  • Lopeta istunto painamalla oikeassa ylänurkassa olevaa vaihtoehtoa "Katkaise yhteys". Muista poistaa Airplay käytöstä.

Jakaminen Androidin avulla

• Lataa ja asenna Solstice-sovellus Google Play -kaupasta käyttämällä tämän sivun yläreunassa sijaitsevaa linkkiä.
  • Anna nimesi.
  • Valitse vaihtoehto "Asetukset" ja anna sitten Yleistä-välilehdellä osoite "sds.wework.com" Solstice-hakupalveluosoitteen kenttään
  • Avainsanoja lisäämällä voit suodattaa näyttöluettelon sisältöä tai hakea omaa näyttöäsi.
  • Valitse haluamasi näyttö löydettyjen näyttöjen luettelosta.
  • Anna tämän jälkeen kuvaruudun koodi.

image16.png sds_android.png image1.png

• Peilaa näyttö -vaihtoehtoa painettaessa Android-laite saattaa varoittaa, että kaikki puhelimen näytöllä oleva sisältö peilataan.

image12.png image22.png

• Kun näyttöäsi peilataan, sovelluksen pääikkunassa sijaitsevaan painikkeeseen tulee teksti "Lopeta näytön peilaaminen” ja puhelimesi näyttö ilmestyy sovelluksen Hallinta-valikkoon (ja kaikkien istuntoon yhdistettyjen käyttäjien Hallinta-valikkoon).

image7.png image20.png

• Painamalla vaihtoehtoa "Lopeta näytön peilaaminen" tai "Lopeta kaikki jakaminen" voit lopettaa sisällön jakamisen kuvaruudulle yhteyttä katkaisematta (näin voit aloittaa jakamisen uudelleen syöttämättä kuvaruudun koodia uudelleen).
  • Lopeta istunto painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa vaihtoehtoa "Katkaise yhteys".