Hvad er Platinum Global-adgang, og hvad inkluderer det?

Fra 15. februar 2019 er indehavere af American Express US Business Platinum Basic-kort berettiget til et eksklusivt tilbud om Platinum Global-adgang fra WeWork (værdi USD 2700). Platinum Global-adgang inkluderer et gratis års adgang til mere end 300 WeWork-adresser rundt om i verden inden for lokal åbningstid. Dette inkluderer adgang til åbne kontorområder og førsteklasses faciliteter, herunder Wi-Fi, udskrivning, telefonbokse og forfriskninger som kaffe, te og vand med frugtsmag. Medlemmer med Platinum Global-adgang har adgang til et dedikeret supportteam for medlemmer og inviteres til eksklusive arrangementer kun for personer med Platinum Global-adgang. WeWorks portefølje af førsteklasses arbejdsområder giver kortindehavere de faciliteter, de skal bruge for at yde deres bedste.

Du kan læse mere om dette tilbud og alle detaljer i forbindelse med af Platinum Global-adgang i alle de ofte stillede spørgsmål .