Hvordan fjerner jeg et udskriftsjob fra PaperCut-køen?

Når du bruger grænsefladen på en af vores printere:

  1. Log på med dine PaperCut-legitimationsoplysninger
  2. Tryk på knappen Print Release (Frigivelse af udskrift)
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for det job, du vil slette
  4. Tryk på "Delete" (Slet) i nederste venstre hjørne

papercut_printer.png

Dette fjerner jobbet fra PaperCut-køen og alt WeWork-udstyr.

 

Når du bruger grænsefladen på PaperCut-webstedet:

  1. Højreklik på PaperCut-ikonet på værktøjslinjen på en Mac (i programbakken på en pc)
  2. Klik på "Details" (Detaljer) papercut_web_1.png
  3. Log på med dine PaperCut-legitimationsoplysninger
  4. Klik på "Jobs Pending Release" (Jobs, der afventer frigivelse)
  5. Find det job, du vil annullere, og klik på "Delete" (Slet)

papercut_web_2.png

Dette fjerner jobbet fra PaperCut-køen og alt WeWork-udstyr.