Hvordan bruger jeg WiFi-opkald?

Hvad er det?

WiFi-opkald gør det muligt at foretage opkald fra din mobiltelefon vha. WiFi-datanetværket. Du behøver ikke at have nogen særlig software eller et særligt abonnement, og det understøttes af alle de gængse udbydere. Det er i bund og grund ikke anderledes end at foretage opkald over de nye LTE-netværk, og modtageren af opkaldet kan stadig se dit mobiltelefonnummer. Hvis du befinder dig et sted med dårlig mobildækning, men med godt WiFi, bruger din telefon automatisk det WiFi-netværk, du har forbindelse til, til at foretage opkaldet. Opkald, der foretages via WiFi, tæller stadig som taletid i dit abonnement.

Hvorfor skal jeg bruge det?

Hvis du befinder dig et sted med dårlig mobildækning, og opkald tit falder ud, eller du ikke kan ringe op, anbefaler vi, at du aktiverer WiFi-opkald. I nogle områder kan der være svag signalstyrke, men hvis din mobilenhed er tilsluttet WeWorks WiFi-netværk, kan du benytte dig af funktionen til WiFi-opkald. Hvis du aktiverer WiFi-opkald, bør det i høj grad forbedre din mulighed for at foretage og modtage opkald disse steder, når det er aktiveret.

Understøtter min telefon WiFi-opkald?

Hvis du har købt din telefon inden for de sidste par år, understøtter den helt sikkert WiFi-opkald. Populære enheder som Apples iPhone og Samsung Galaxy understøtter alle WiFi-opkald. Hvis du vil være sikker, kan du følge nedenstående trin for at finde indstillingen til at aktivere WiFi-opkald.

Hvordan aktiverer jeg WiFi-opkald?

Følg nedenstående instruktioner, der gælder for din enhed. Der er i øjeblikket kun instruktioner til iOS og Android, men hvis du har et andet operativsystem på din mobil, kan funktionen muligvis stadig benyttes

IOS

Indstillinger > Telefon > Wi-Fi-opkald

Bemærk: Din mobiludbyder beder dig muligvis om at bekræfte din primære adresse i forbindelse med nødopkald. Alle nødopkald (112) foretages via mobilnetværket, når det er muligt, for at dirigere det korrekt baseret på placering. I tilfælde af at der ikke er mobildækning, benyttes den oplyste placering. En fordel ved WiFi-opkald, som ofte bliver overset, er muligheden for at foretage nødopkald, når mobilsignalet er dårligt eller utilgængeligt.

ANDROID

Bemærk: Alt efter hvilken Android-enhed du har, findes disse indstillinger muligvis et andet sted.

SAMSUNG GALAXY S

Indstillinger > Trådløs og netværk > Mere... > Wi-Fi-opkald

GOOGLE NEXUS

Telefon > Indstillinger > Opkald > Konfigurer Wi-Fi-opkald