Hvem udfører vedligeholdelsesarbejde for WeWork?

Anmodninger om vedligeholdelse hos WeWork varetages af vores interne facilitetsteam. Hvis du ønsker at få udført vedligeholdelsesarbejde på dit kontor, skal du indsende en supportanmodning. Nedenfor finder du en beskrivelse af omfanget af teamets arbejde:

• Montering af TV
  • Samling af møbler
  • Opsætning af billeder/hylder
  • Almindeligt "handyman"-arbejde

Vær opmærksom på følgende:

• Ved medlemsspecifikke anmodninger om kontorændringer opkræves der gebyrer for opsætning og fjernelse i forbindelse med disse ændringer.
  • Gebyrerne afhænger af arbejdets omfang og den tid, det tager at udføre arbejdet.
  • Gebyrerne tilføjes på virksomhedens konto på det tidspunkt, hvor arbejdet afsluttes, og det opkræves på den næste månedlige opgørelse.
  • Alt arbejde, som kræver betaling, skal godkendes af kontoens primære medlem, før arbejdet afsluttes.
  • WeWork fakturerer typisk for ekstra vedligeholdelsestjenester pr. time (minimumstaksten for arbejdet er én time, og ekstra tid afregnes derefter for hvert 30. minut).
  • En times arbejde koster cirka 75 USD, men priserne varierer fra by til by.
  • Alle priser bekræftes på supportanmodningen, før arbejdet udføres.